top of page

Omatoimirundi Helsingistä julkisilla

Helsingistä julkisilla muutama kiva puotivinkki! Miltäs kuulostaa?

Senaatintori > Katariinankatu > Mannerheimintie  > Aleksis Kiven katu > Hakaniemen halli > Sello > Helsinki

 

Ihan Helsingin keskustassa historiaa huokuvan Senaatintorin kulmalla Katariinankadulla on Mai Niemi Finnish Fairytale Shop Finnish Fairytale Shop on Mai Niemen kansallismalliston, kestävän lähimuodin ja designin elämyskauppa, myynnissä moderneja Kalevalan ja suomalais-ugrilaisuuden inspiroimia ja luonnon materiaaleista valmistettuja neuleita ja asusteita.

 

Unelma Puoti Mannerheimintiellä on helposti saavutettavissa raitiovaunulla keskustasta käsin. Se on pienyrittäjien ja käsityöläisten tuotteiden täyttämä puoti Helsingin Töölössä.

 

Töölöstä voi jatkaa raitiovaunulla upeaan Rubyleaan Aleksis Kiven kadulle – täältä löytyy modisti Eini Immosen käsityönä valmistettuja hattuja ja asusteita arkeen sekä juhlaan ja Rubylea on taivas menneen ajan tunnelmasta pitäville klassisen tyylikkäille naisille.

Edelleen voi matkaa jatkaa raitiovaunulla Hakaniemeen, jossa Hakaniemen Kauppahallista löytyy TaavaNainen, käsityöyrittäjä, joka valmistaa itse mm. heijastimia, koruja ja kortteja. Vuonna 1914 rakennettu kauppahalli on ollut remontissa ja upea, uudistunut kauppahalli onkin vierailun arvoinen paikka ehdottomasti!

 

Palaa ratikalla, metrolla, bussilla tai kävellen Helsingin keskustaan ja hyppää siellä paikallisjunaan, jolla pääsee Leppävaaraan ja piipahda Sellon kauppakeskuksessa Punainen Rusetti -puodissa, joka on pieni persoonallinen lahja- ja sisustuspuoti.

My Helsinki antaa varmasti tarvittaessa hyvät vinkit majoittumiseen ja ruokailuelämyksiin.

Tarkemmat aikataulut ja reitit pääkaupunkiseudun liikenteeseen löytyy HSL:n sivuilta.

Tarkasta aukioloajat aina kunkin toimijan omilta sivuilta.

Hauskaa puotirundia!

Helsingistä julkisilla 1
bottom of page