Puotirundi Pohjois-Savo

Riikka-Piikka Ky
Riikka-Piikka Ky

Joroistentie 2

79600 Joroinen


0400 873 444

asiakaspalvelu@riikkapiikka.fi


www

verkkokauppa

facebook

instagram

Riikka-Piikka on hyvän asiakaspalvelun kivijalkakauppa ja verkkokauppa. Löydät meiltä sekä laajan valikoiman neulelankoja että uniikkeja sisustustuotteita.


Puodista löytyy elintarvikkeita ja lähiruokaa, hyvinvointituotteita, koruja, käsityötarvikkeita, käsitöitä, lahjatavaroita, pesu- ja puhdistusaineita, sisustusta, vaatteita ja asusteita.

Sinun Puotisi?
Sinun Puotisi?

Onko sinullakin puoti, myymälä, tilapuoti tai second hand kirppis? Tule mukaan Puotirundiin, joka kokoaa kaikki ihanat paikat yhteen, jotta kävijät löytävät nämä helmet helposti.


Puotirundi tekee töitä sinun puotisi näkyvyyden ja löydettävyyden eteen ja tarjoaa Puotirundeista kiinnostuneille helpon tavan löytää sinut.

Yhdessä olemme enemmän!


Ole mukana ensimmäisten joukossa ja tule mukaan Puotirundiin!


LUE LISÄÄ JA LIITY

Live 4 Oy
Live 4 Oy

Skandinavinen sisustus- ja lahjatavaramyymälä. Kokoaan suurempi valikoima kodin- ja lastentuotteita.


Puodista löytyy: hyvinvointituotteita, koruja, käsitöitä, lahjatavaroita, pesu- ja puhdistusaineita, sisustusta, spa- ja saunatuotteita, taidetta, vaatteita ja asusteita

Ecokoti Second Hand putiikki
Ecokoti Second Hand putiikki

Kauppakatu 32 LH 12

78200 Varkaus 


050 470 3975

info@ecokoti2nd.com


www

verkkokauppa

facebook

instagram

Ecokoti Second Hand putiikki on täyden palvelun vaatekauppa keskellä Varkauden vilskettä, osoitteessa Kauppakatu 32. Voit jättää vähänkäytetyt, elämää nähneet vaatteesi meidän hellään huomaan, uutta kotia etsimään. Janoamme valikoimaamme laadukkaita sekä kestäviä tuotemerkkejä.  Me huolehdimme esillelaitosta, hinnoittelusta ja ennen kaikkea myynnistä. Sinä voit ansaitsemisen ohella keskittyä tekemään uusi löytöjä. 


Putiikillamme on viikottain vaihtuva uniikki valikoima, joka pitää sisällään yli 4000 tuotetta ja satoja eri merkkejä.  Second hand vaatteiden lisäksi, haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden myös toisella tapaa edistää kestävän kehityksen toteutumista. Toimme putiikillemme myyntiin puhtaasti luontoa kunnioittavat, Avainlipulla varustetut ecokoti® pesuaineemme.


Puodista löytyy: koruja, pesu- ja puhdistusaineita, second handia, vaatteita ja asusteita