Search
  • Jenna & Päivi

Rentoudu kotisaunan lauteilla

Updated: Feb 28

Suomessa on enemmän saunoja kuin autoja. Siis oikeasti! Usealla suomalaisella on ihka oma rentoutumis- ja meditaatiopaikka ja jos sellaista ei ole niin eipä hätää, sillä saunatiloja ja mökkejä voi vuokrata ja onpa vielä olemassa muutamia yleisiäkin saunoja.


Saunassa saatetaan pikaisesti heittää parit löylyt ja sitten suihkun ja pesun kautta takaisin arkeen, mutta ihanaa on huomata, että saunan merkitys rentoutumiseen, arjesta irtaantumiseen ja voimien keräämiseen oikein pitkän kaavan kautta on myös usealle tärkeää. Saunassa nautiskellaan ja kerätään voimia, saunassa mieli lepää ja keho kiittää ja palkintona on auvoisa olo. Mikäpä sen ihanampaa rankan päivän jälkeen kuin laittaa sauna lämpiämään.


 


Tee saunahetkestä hemmotteluhetki

Saunan lämpiämistä odotellessa on hyvä siirtää ajatukset tulevaan rentoutumishetkeen ja mietiskellä tulevaa nautinnon hetkeä. Saunan lämmetessä voi valmistella itselle ja perheelleen hemmotteluhetken; olisiko tarpeen antaa hiuksille runsaasti hoitoa ja kietaista hoitoaine vaikuttamaan hiusturbaanin sisään ja istuskella saunan lämmössä hoitoaineen vaikuttaessa, vai olisiko tänään ehkä sittenkin parempi tehdä kasvonaamio lauteilla, tai vaikka pieni jooga- ja venyttelyhetki, kun lihakset ovat hieman lämmenneet. Tai ehkä tänään olisikin sellainen päivä, että keräilisi voimia mieleisellä tavalla lauteilla leppoisasti leväten ja kosteasta lämmöstä nautiskellen. Tai nautiskelisi saunan lisäksi paljusta tai poreista taivasalla. Hmmm – tai ehkä nämä kaikki!


 

Hyödylliset ja kauniit saunatarvikkeet mittatilauksena

Saunan ”puhtaus on puoli ruokaa” ja sopiva lämpötila sekä kosteus saunassa on kaikki kaikessa, jotta saunassa viihtyy. Saunan puhtaana pitämistä helpottaa sopivankokoiset laudeliinat ja loikoilunautinnon lauteilla kruunaa saunatyynyt. Helmikasta saat saunatyynyjen ja mittatilauslaudeliinojen lisäksi myös mm. kylpypyyhkeet sekä hiusturbaanit.Käy kurkkaamassa verkkokaupasta koko tarjonta ja tilaa itselle tai mökkituliaisiksi mieleiset saunatekstiilit tai piipahda myymälässä Ruoveden Visuvedellä. Helmikan yrittäjäkaksikko palvelee sinua mielellään, sillä he haluavat helpottaa arkeasi ja tuoda siihen ripauksen luksusta sauna- ja kylpytekstiileillä.


Lempeitä löylyjä!


Toivottaa,

Jenna ja Päivi

HelmikastaHelmikan myymälä Visuvedellä avoinna

kesällä perjantai-iltaisin klo 16-20 sekä sovittaessa.


Nettisivut ja verkkokauppa www.helmika.fi

Seuraa somessa @helmikaoy
43 views0 comments

Recent Posts

See All