top of page
Search
  • Jenni Moilanen

Rohkeilla yhdistelmillä trendikästä!

Aseman Kirppari & Putiikki sijaitsee Keski-Suomessa tunnelmallisessa puurakennuksessa keskellä Hankasalmen Aseman kylää, vain parin kilometrin päässä ysitieltä. Ihana kohde piipahdella kesäisillä matkoilla ja mikä mahtava tilaisuus löytää aarteita sekä vaatteista että tavaroista! Etsivä löytää...

Aseman Kirpparin & Putiikin oven avatessa nenään voi leijailla kahvilasta tuoreen pullan tuoksu ja Putiikin puolelta kantautua pianomusiikkia. Aseman Kirppari & Putiikki onkin mutkaton kyläläisten ja kauempaakin kulkevien yhteinen olohuone, jossa voi paitsi nautiskella herkulliset pullakahvit, myös löytää kirpparin ja putiikin puolelta monenlaisia aarteita omaan kotiin, lahjaksi tai päälle puettavaksi!Aseman Kirpparin & Putiikin ovat hienosti löytäneet nuoret ja myös muut persoonallisesta, ekologisesta ja vastuullisesta tyylistä kiinnostuneet asiakkaat. Tämän päivän tervetulleena trendinä onkin, että asukokonaisuudet rakennetaan yhdistellen rohkeasti uutta ja kierrätettyä muotia. Aseman kirpparin valikoimista löytyy rekeistä monipuolisesti aina kauteen sopivia housuja, paitoja, mekkoja, takkeja sekä kenkiä ja putiikin puolelta pääsee täydentämään kokonaisuuden vielä sopivilla asusteilla!


Kierrätys on päivän sana kaikin tavoin ja se tarjoaa upeita, persoonallisia ja ekologisia vaihtoehtoja – toisinaan suoranaisia aarteita!

Yrittäjä Päivi tekemässä purkkeja kierrätysmateriaalista
Uniikkeja aarteita löytää etsimällä.

Tervetuloa meille tutkimaan ja penkomaan aarteita tai vain istahtamaan, vaikkapa kahville tai pianon äärelle!


PS: näidenkin kuvien asukokonaisuudet on koottu kirpparin ja putiikin valikoimista!


Teitä palvelee

Annukka, Rosa ja Matias


Aseman Kirppari & Putiikki

Kuuhankavedentie 25

41500 Hankasalmi As.
Comments


bottom of page