top of page

Puotirundi Kainuu

Rusasen Kulma
Rusasen Kulma

Kainuuntie 80

88900 Kuhmo


08 655 0174

terhi@rusasenkulma.fi


www

facebook

instagram

Tervetuloa perinteiseen, runsaiden valikoimien puotiimme!


Valikoimiimme kuuluvat ihastuttavat lahja- ja sisustustuotteet, runsaat askartelu- ja paperitarvikevalikoimat, laadukkaat lelut sekä yhä kasvavassa määrin luonnonkosmetiikkaa.


Puodistamme löydät myös suosittuja Muumi-, Peppi- ja Eemelivaatteita. Pelihyllyissämme on monipuoliset valikoimat seura- ja palapelejä. Puotimme on siis todellisia löytöjä pullollaan!


Puodista löytyy askartelutarvikkeita, hyvinvointituotteita, koruja, käsityötarvikkeita, lahjatavaroita, paperituotteita, pesu- ja puhdistusaineita, sisustusta, spa- ja saunatuotteita, vaatteita ja asusteita.

Kaesan Kotileipomo
Kaesan Kotileipomo

Kainuuntie 87

88900 Kuhmo


020 766 1566

kaesa@kaesankotileipomo.fi


www

verkkokauppa

facebook

instagram

Kaesan Kotileipomon kahvilasta ja myymälästä löydät paikalliset herkut sekä monipuolisen valikoiman erikoisuuksia Suomesta ja maailmalta. Kahvilan valikoimasta löytyy mm. päivittäin tuoreet leivonnaiset, kuten Kainuun Rönttöset ja muut kainuulaiset leipätuotteet sekä itse valmistetut gelatot ja sorbetit. Yli 50 vuotta vanhan perinteikkään leipomon kahvila yhdistää kainuulaista leipäkulttuuria ja kahvilatrendejä maailmalta.


Puodista löytyy elintarvikkeita tai lähiruokaa, hyvinvointituotteita, kahvila, pesu- ja puhdistusaineita, sisustusta, spa- ja saunatuotteita.

Sinun Puotisi?
Sinun Puotisi?

Onko sinullakin puoti, myymälä, tilapuoti tai second hand kirppis? Tule mukaan Puotirundiin, joka kokoaa kaikki ihanat paikat yhteen, jotta kävijät löytävät nämä helmet helposti.


Puotirundi tekee töitä sinun puotisi näkyvyyden ja löydettävyyden eteen ja tarjoaa Puotirundeista kiinnostuneille helpon tavan löytää sinut.

Yhdessä olemme enemmän!


Ole mukana ensimmäisten joukossa ja tule mukaan Puotirundiin!


LUE LISÄÄ JA LIITY

bottom of page