Puotirundi Keski-Suomi

Tiltaltti Shop
Tiltaltti Shop

Kangasmannilantie 4

42700 Keuruu


044 911 0188

posti@tiltaltti.fi


www

verkkokauppa

facebook

instagram

Ihastuttava lahja- ja vaatepuoti Tiltaltti Shop sijaitsee Vanhan Keuruun sydämessä, pappilan vanhassa kivinavetassa. 


Olipa kyse sitten tupaantuliaisista, ristiäisistä tai vaikka nimipäivistä, löydät puodistamme monta hauskaa ja erilaista lahjaideaa. Koska meillä arkikin on juhlaa, on valikoimissamme myös paljon pientä kivaa arkeasi ilostuttamaan, kuten kotimaista luonnonkosmetiikkaa, ekologisia kodintuotteita ja hamam-pyyhkeitä.


Lahjojen lisäksi löydät Tiltaltti Shopista myös muotia ja asusteita kaikenkokoisille naisille. Valikoimiimme kuuluu mm. kauniita tunikoita, pehmeitä neuleita, suosittuja ihmehousuja (S–5XL) sekä paljon ihania koruja, laukkuja ja huiveja. Panostamme erityisesti plus-kokoisiin vaatteisiin ja meiltä löydät tyyliä kukkaroystävällisesti.


Autamme mielellämme sinua sopivien tuotteiden valinnassa ja kaupan päälle saat vielä iloisen hymyn! 


Saman katon alla kanssamme on myös suosittu kahvila-ravintola Pappilan Taverna, josta saa maukasta lounasta, rouheaa à la cartea ja ihania kahvilaherkkuja.


Puodista löytyy hyvinvointituotteita, kahvila, koruja, käsitöitä, lahjatavaroita, pesu- ja puhdistusaineita, sisustusta, spa- ja saunatuotteita, vaatteita ja asusteita.

Harjun Paperi
Harjun Paperi

Yliopistonkatu 6B

40100 Jyväskylä


0400 809 433

puoti@harjunpaperi.fi


www

verkkokauppa

facebook

instagram

Hyvän tuulen korttikauppa vuodesta 1954. Valikoimissamme mm. postikortteja, julisteita, kiiltokuvia, vihkoja, kalenteritarvikkeita sekä sisustustuotteita. Meiltä löydät kortit kaikkiin elämän juhliin ja yllätyksiä arkea piristämään.


Puodista löytyy: askartelutarvikkeita, lahjatavaroita, paperituotteita, sisustusta


LähiKontti
LähiKontti

Keskustie 1

43500 Karstula


0400 604 012

maarit@konttiaho.fi


facebook

instagram


Maukasta. Puhdasta. Reilua. 


LähiKontti on uuden ajan sekatavarapuoti ja kahvila Keski-Suomessa Karstulassa. Meiltä löydät lähi- ja luomuelintarvikkeet sekä lahjatavarat, hygieniatuotteet ja siivousaineet. LähiKontti on syntynyt maatilamme, Konttiaho Highland Ranch, ympärille myyntikanavaksi tilan tuotteille. Kasvatamme luomutilallamme Ylämaankarjaa. 


Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!


Puodista löytyy elintarvikkeita ja lähiruokaa, hyvinvointituotteita, kahvila, koruja, käsitöitä, lahjatavaroita, pesu- ja puhdistusaineita, sisustusta, spa- ja saunatuotteita.

Teeleidi Oy
Teeleidi Oy

Kramsunkatu 1

40600 Jyväskylä


010 336 0670

info@teeleidi.fi


www

verkkokauppa

facebook

instagram

Teeleidin teehuone sijaitsee Jyväskylän Älylässä, entisessä kaupunginjohtajan virka-asunnossa ja edustustiloissa Kramsunkatu 1:ssä Karpion talossa. 


Meillä on yli 200 teelaatua teehuoneella ja verkkokaupassa. Järjestämme teenmaistelukursseja ja Afternoon tea on valikoimassamme viikoittain.


4.3.2022 uusi liike, Rebel Teeleidi avattu Rebel Second Handin yhteyteen, Jyväskylän keskustaan Kauppakeskus Sokkarin 2. kerrokseen. Kauppakadun ikkunamaisemaan rakennetaan upea city Teeleidi.


Puodeista löytyy elintarvikkeita ja lähiruokaa, kahvila, lahjatavaroita sekä sisustusta.

Pellavia
Pellavia

Pellavia on vastuullisen kodinsisustuksen brändi. Meiltä löytyy ihanat pellavalakanat, pellavapyyhkeet sekä ekologiset kodin käyttö- ja sisustustuotteet itselle tai lahjaksi.  Ihastu luonnollisuteen ja luo oma kaunis ja kestävä sisustustyylisi Pellavian kanssa!


Pellavia joutui lopettamaan alkuvuodesta 2022 puodin, mutta verkkokauppa palvelee! Verkkokaupan valikoimista löydät lahjatavaroita, sisustustuotteita sekä spa- ja saunatuotteita.

Sinun Puotisi?
Sinun Puotisi?

Onko sinullakin puoti, myymälä, tilapuoti tai second hand kirppis? Tule mukaan Puotirundiin, joka kokoaa kaikki ihanat paikat yhteen, jotta kävijät löytävät nämä helmet helposti.


Puotirundi tekee töitä sinun puotisi näkyvyyden ja löydettävyyden eteen ja tarjoaa Puotirundeista kiinnostuneille helpon tavan löytää sinut.

Yhdessä olemme enemmän!


Ole mukana ensimmäisten joukossa ja tule mukaan Puotirundiin!


LUE LISÄÄ JA LIITY