top of page

Omatoimirundi Helsingistä 

 Helsingistä lähiseudun puoteihin! Suosittelemme tähän puotirundiin kahden yön yli reissua. Miltäs kuulostaa? 

Helsinki >  Kerava   > Lahti > Vääksy > Hämeenlinna -> Helsinki

 

Ensiksi otetaan lyhyt meno Keravalle ja käydään katsomassa Korento Shop, joka on verhoomo, sisustusompelimo sekä ihana pieni kauppa! Täältä löytyy niin kalkkimaalit, ekolangat, saippuat ja pyykkietikat kuin matot, tyynyt, verhot ja sisustustuotteet.

Jatketaan Keravalta Lahteen, jossa matkustajasatamassa Sataman käsityökauppa Ulpukka tarjoilee laadukkaita suomalaisia käsityötuotteita vuonna 1869 valmistuneessa asemarakennuksessa. Satamassa on kivoja ravintoloita ja kahviloita, joissa piipahtaa. Lahdesta voi käydä päiväretkellä Retrosiskossa, jossa upea valikoima retrotuotteita. Lahdessa myös omaperäinen Puine, josta saa paikanpäällä koivuvanerista suunniteltuja tuotteita ja Kukkakauppa Neilikasta kukat kotiinviemisiksi.

 

Yövy joko Lahdessa tai jatka Vääksyyn, siellä on söpö Ranskalainen kyläkauppa ylväänä vaaleanpunaisessa kivitalossa. Ranskalaisessa kyläkaupassa on kahdessa kerroksessa ihasteltavaa ja voit myös kahvitella tai ruokailla ostosten lisäksi. Vääksyssä on kiva yöpyä Apteekinmajoitus Vääksyssä.

Vääksystä jatketaan Hämeenlinnaan, jossa käsityötalo Willa Vaski on Vanajaveden seudun kisällit ry:n ylläpitämä talo. Talossa on putiikki, Galleria Willa ja PopUp kahvila Vaski. 

Käy tutustumassa nähtävyyksiinkin, kuten Hämeen Linnaan. Tunnelmallinen Ravintola Piparkakkutalo ravitsee kulkijan kauniissa, vanhassa rakennuksessa.

Tarkasta aukioloajat aina kunkin toimijan omilta sivuilta. 

Helsingistä julkisilla 2
bottom of page