top of page

Omatoimirundi Turkuun ja Naantaliin 

Turku ja Naantali – kiinnostaako tämä seutu? 

Turku > Naantali

 

Ota ensin suunnaksi Turku, Turun Hansakorttelista löydät  Lahjatavaraliike Rusetin – legendaarisen lahjatavarakaupan, Rusetti on Turun ensimmäisiä lahjatavaraliikkeitä jo 40 vuoden takaa. Rusetti on värikkäiden ja persoonallisten lahjatavaroiden ja korttien maailma,

Kakolanmäen entisellä vankila-alueella Kakolan myymälä on pääasiassa vankien ja lähituottajien valmistamien tuotteiden myymälä. Kaikki liittyvät jollain lailla Kakolaan tai vankilamaailmaan. Perinteisten vankilatuotteiden lisäksi valikoimaa on päivitetty yhteistyössä vankiloiden kanssa. Vankituotteiden saatavuus on kausiluoteista ja sanonta "kiireen tuolta puolen" pitää tässä kohtaa paikkansa.

Sylvi Salonen Oy on turkulainen, käsityö-, sisustus- ja lahjatavaraliike, monipuolisia käsityötuotteita, kannattaa käydä! Sylvi Salonen muuttaa pääsiäisenä 2024  Ruissaloon Villa Kuuvaan, jossa on myöskin kahvila.

Sitten mennään Naantaliin, jossa varsinkin kesäaikaan on paljon tutkittavaa ja ihania kahviloita ja ravintoloita, missä nauttia hyvistä tarjottavista ja kesätunnelmasta. Osa Naantailin puodeista on avoinna kesän ulkopuolellakin, jos haluat piipahtaa kauniissa kaupungissa hieman hiljaisempaan aikaan. Muutamia tipsejä:

Pikku-Pariisi second hand on jo yli 30 vuotta Naantalissa toiminut laatuvaatteiden second hand putiikki. Valikoimissa on arkivaatteita, juhlavaatteita, ulkoiluvaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja ja huiveja. Pikku-Pariisin asiakkaat arvostavat erityisesti laadukkaita materiaaleja ja tunnettuja hyviä merkkejä.

Sisustus Mandarina on ihana sisustusliike Naantalissa, sisustustuotteiden lisäksi saat täältä Tanjalta apua sisustussuunnittelussa. Puodin puolella mm. persoonallisia sisustustyynyjä, lampunvarjostimia sekä sisustustekstiilejä. Ompelimosta mittatilaustyönä sisustustekstiilejä.

Naantaliin suunnatessa ei kannata unohtaa käsityöliike Nukkeria - avoinna ympäri vuoden aivan keskustan ytimessä.

Ihania lankoja, upeita valmiita käsitöitä, kauniita kortteja ja paljon, paljon muuta.

Naantalissa suosittelemme majoittumista Hotel Palossa – kaunis, vanha rakennus, hyvä palvelu ja erinomainen aamiainen.

Lisää Naantali-vinkkejä löytyy Visit Naantalista.

 

Olisiko tämä kiva retki?

Tarkasta aukioloajat aina kunkin toimijan omilta sivuilta.

bottom of page