top of page
Ryhmät Virkkuukoukkunen.jpeg
puotirundi_logo_valkoinen.png

Puotirundi löytää ihanat puotiaarteet...
Ostamalla Puotirundista
tuet pieniä puoteja.

Tervetuloa Puotirundin sivuille.
Puotirundi kokoaa yhteen pienten puotien helmiä,
jotta sinun on helpompi löytää ne.

Mikä on Puotirundi?

Puotirundi tarjoaa yhdellä sivustolla ison määrän erilaisia puoteja ympäri Suomea. Puotirundissa on yksilöllisiä puoteja kaupungeissa ja maaseudulla, useissa puodeissa on myös kahvila ja osalla myös majoitustoimintaa. Puoteja on historiallisilla ruukkialueilla, vanhoissa kaupungeissa, pienten kylien keskustoissa, kulttuurihistoriallisilla rautatiealueilla, kaupunkien kauneimmissa rakennuksissa, ostoskeskuksissa, maaseudulla metsän keskellä... Ostamalla pienistä puodeista tuet paikallista yrittäjyyttä.

 

Miten löydän puodit?
Pystyt hakemaan erilaisilla hakutoiminnoilla omalla reitilläsi tai tietyllä alueella olevat puodit. Lisäksi voit tehdä rajauksia maakunnan tai toimialan mukaan, voit löytää esimerkiksi kaikki askartelutarvikkeita tarjoavat puodit Etelä-Pohjanmaalta tai kaikki sisustuspuodit Varsinais-Suomesta. Kokeile hakuja!
 

Mitä saan puotirundeilta?
Löydät ihmeellisiä yllätyksiä, persoonallisia tuotteita, puheliaita puodinpitäjiä, kauniita puoteja, herkullisia kahviloita, mukavia kesälomareittejä ja hemmottelua kaverien kanssa matkustettavaksi. Puotirundi on iloinen matka ystävien kesken inspiroitumaan uusimmista sisustusideoista ja kauniista maisemista, nauttimaan kahviloiden herkuista ja puodinpitäjien parhaista vinkeistä!


Lähde siis puotirundille, puodit löydät täältä ja
valmiita ehdotuksia eri puolilla Suomea löydät alta.

bottom of page