top of page

Omatoimirundi Helsingistä länteen

Yhden yön puotirundireissu Helsingistä länteen, vierailu mm. maatilapuodilla, sisustuspuodissa, keramiikkapajassa entisessä kivinavetassa, käsityöläisten puodissa-

Helsinki > Kirkkonummi > Inkoo > Tammisaari > Salo > Somero > Lohja > Helsinki, 330 km.

Ajellaan ensimmäisenä Kirkkonummmelle Maalaispuotiin. Oman tilan tuotteita ovat jauhot, ryynit ja perunat sekä oman tilaleipomon tuoksuvat leivät ja leivonnaiset. Leipä on leivottu käsin omasta viljasta tilaleipomossa, rakkaudella ja kunnioituksella sekä raaka-aineita että historiaa kohtaan. Täällä on myös kahvila ja satupolku.

 

Kirkkonummelta jatketaan Inkooseen, jossa kaksi mielenkiintoista kohdetta. Art Story Inkoo toimii 1800-luvulla rakennetusta pappilan entisessä kivinavetassa Inkoon keskustassa. Kaupassa myytävä keramiikka tehdään paikanpäällä, samoissa tiloissa. Taiteilija Maarit Lassilan töiden lisäksi Art Story myy myös muiden kotimaisten taiteilijoiden ja taidekäsityöläisten töitä.  Kiurunpesä on idyllinen sesonkipuoti iloisessa Inkoossa,  auki keväästä jouluun. Kiurunpesä tarjoaa: uutta, vanhaa ja uusvanhaa. Kaikkea ihanaa isoille ja pienille, lapsille ja lapsenmielisille!

Matka jatkuu TammisaareenPopanasta löytyy värikkäitä ja personaliana tuotteita kotiisi. Täällä on valaisimia, mattoja, tapetteja, sisustustuotteita, irtoteetä, lankoja ja paljon muuta.

Seuraavassa kohteessa Salossa on myös kaksi mukavaa vierailupaikkaa. Pienestä Sisustuspuodista ihanuudet itselle, kotiisi ja lahjaksi. Tuotteet pääosin kotimaisilta yrityksiltä/maahantuojilta, myös suomalaisten pienyrittäjien tuotteita. Kukkakauppa Bella-Reginasta ihanat kukkaset mukaan kotiin, löytyy myös sisustus- ja lahjatavaraa.

Matka jatkuu Somerolle ja siellä Pellavaenkeliin, joka on pieni ja lämminhenkinen sisustus- ja lahjatavaraliike Someron sydämessä. Kauniita tavaroita, hyvä asiakaspalvelu - sanovat asiakkaat.

 

Lohjalla Tuulentupa, käsityöläisten myyntinäyttely toimii Lohjan Kotiseututalossa, joka on vanha, viihtyisä 1800-luvun puolivälissä rakennettu puurakennus. Tarjolla on keramiikkaa, neuleita, koruja, laukkuja, erilaisia tekstiilejä, nahkatuotteita yms.

 

Mukavaa puotirundia!

Tarkasta aukioloajat aina kunkin toimijan omilta sivuilta.

Hauskaa puotirundia!

helsingistä
bottom of page