top of page
Search
  • Liisa Mattila

Tuorepuuro on herkkua!

Updated: Feb 23, 2022

Puotirundin Puotimaalla Liisa antaa herkullisen ja helpon tuorepuurovinkin.


Mistä puhdasta raaka-ainetta meidän kaikkien lautaselle oikein saa? Maalta tietenkin – Suomessa on kaikkiaan 50 000 maatilaa. Tiesitkö muuten, että Suomi on maailman pohjoisin valtio, jossa tuotetaan viljaa ja maataloustuotanto tapahtuu perhetiloilla. Yksi näistä viljaa tuottavista perhetiloista on Puotirundissa mukana oleva Puotimaalla Korialla.


Puotimaalla on nimensä mukaisesti maaseudun rauhassa Kouvolasta jonkin verran etelään. Olen Puotimaalla-tilan omistaja Liisa ja kerron, miksi itse syön viljoja. No, niistä saa mukavasti energiaa, kuituja (ovat tärkeitä suoliston toiminnalle), vitamiineja (B-vitamiinit) ja kivennäisaineita (sinkki, seleeni, rauta).


Kokeilepa helppoa herkkua eli tuorepuuroa!

Miksipä et sinäkin aloittaisi päivääsi maukkaalla ja ravitsevalla, terveellisellä tuorepuurolla? Kokeilepa tätä helppoa tuorepuuroreseptiä ja kerro, mitä tykkäsit? Tuorepuuro on aina herkkua ja se on hyvä ja nopea aamupala erityisesti kiireisiin aamuihin, koska se valmistetaan jo illalla jääkaappiin odottamaan aamua ja se sopii koko perheelle.


Puotimaalla tuorepuuro

1 dl maustamatonta jogurttia

1 dl Puotimaalla-kaurahiutaleita

1 dl marjoja

1 dl kauramaitoa/mehukeittoa tms.

Sekoita aineet illalla, laita jääkaappiin ja nauti tuorepuuro aamulla!

Mistä sitten voit hankkia Puotimaalla-luomuviljatuotteita?

Jos liikut Puotirundilla Kymenlaakson suunnassa, piipahda myös meillä! Puotimaalla pihassa (Mäkelänmäki 34, 45610 Koria) on kivijalka- tai paremminkin kumijalkakaupassamme – puotimme on nimittäin esittelykontti, joka kulkee kätevästi traktorin perässä erilaisiin myyntitapahtumiin. Varmista kuitenkin etukäteen, että kumijalkakauppa ei ole liikkeellä jossain päin Suomea. Aukioloaikamme löydät helposti facebook-sivultamme.
Luomuviljatuotteet voit napsia ostoskoriin myös verkkokaupasta www.puotimaalla.fi ja tilata samalla tilamme muitakin tuotteita, kuten luomuemännän ihonhoitosarjaa, joka on erittäin hyvä mm. atoopikoille.


Tervetuloa Puotirundille mukavalle maaseudulle!


Terveisin Liisa Mattila

Puotimaalla

www.puotimaalla.fi

face

insta

79 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page